гр. Банско, ул. "Пирин" №92A
0 Votes
гр. Банско, ул. "Пирин" №92A
+359 878 676 012
Vote for us:
Ski wardrobes in Bansko

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Нашето ски училище предлага уроци по ски и сноуборд за всички възрасти и нива на каране. Независимо дали сте на 5 или 65 години, напълно начинаещ или карате ски от години, инструкторите в нашето ски училище ще се погрижат да преживеете прекрасни и незабравими моменти по пистите над Банско.

Инструкторите ни са високо квалифицирани ски учители, владеещи английски, немски, руски и гръцки език. С тяхна помощ Вие ще се насладите на конвенционална или карвинг техника, независимо дали сте начинаещи или напреднали. 
Инструкторите ни са подбрани не само поради техните умения и търпеливост, но и поради тяхната страст към спорта и желанието им да я предадат на Вас.

Нашият гардероб е оборудван с над 450 чифта ски и сноуборд. Предлагаме екипировка под наем за всички възрасти от водещи световни марки. Ски екипировката редовно се обновява със световните тенденции в ските и ежегодно се закупуват нови модели ски и обувки.

Предлагаме пълна ски и сноуборд екипировка под наем за всички възрасти на следните марки: Rossignol, Salomon, Dynastar, Head, Lange, Atomic, Alpina. 

 

Адрес: гр. Банско, ул. "Пирин" №92A / гр. Банско, ул. "Пирин" №113

Телефон: +359 878 676 012

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Уебсайт: www.banskoskimania.com

 

Банско - Туристически портал, Хотели в Банско, Механи в Банско